Fylde, korrektion og opstramning

I takt med at vi ældes, mister ansigtet fylde og fugt, hvilket kan få dig at se træt og uoplagt ud. Du kan for eksempel opleve, at huden bliver kreppet, at der kommer fine linjer og rynker, at du får rander under øjnene, indsunkne tindinger, nedadvendte mundvige, samt at fylden i ansigtet generelt drager nedad. Heldigvis er det områder, der let og skånsomt kan behandles med kosmetiske injektionsbehandlinger. Det er ikke alle der fra naturens side er tilfredse med ansigtets profil, symmetri og balance. Dette kan også fint justeres naturligt med injektionsbehandlinger.

Filler-skinbooster-profhilo-koebenhavn

Hos Pretty Please tilbyder vi et udvalg af forskellige injektionsbehandlinger, der giver både fylde, korrektion og opstramning af huden, så du både opnår opfriskning, nyt liv, balance og glød tilbage.
Før vi går igang, lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvilken behandling og hvilke teknikker, der er mest hensigtsmæssige i forhold til netop dig og dit ansigt.

Resultater af en fillerbehandling

Pretty-lift-filler-behandling-koebenhavn
Pretty-lift-fillerbehandling

Se alle vores fillerbehandlinger her

filler-behandling

Filler

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater.

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Med tiden mister huden sin naturlige fugt og elasticitet, og dette giver fine linjer og rynker hvilket får huden til at se ældre ud. En skinboosterbehandling er en avanceret ansigtsbehandling, som booster hudens vitalitet indefra.

Profhilo-behandling

Profhilo

En effektiv behandling mod løs og kreppet hud. Profhilo stimulerer hudens naturlige produktion af både kollagen, elastin og hyaluronsyre,
således at huden boostes til en naturlig foryngelse samt en forbedring af hudkvaliteten, fugtigheden og spændstigheden i vævet
kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty Lift

Hos Pretty Please tilbyder vi en konceptbehandling, som vi kalder Pretty Lift. Det er, som navnet antyder, en naturlig ansigtsløftning udført med ikke-permanent filler, hvilket genskaber tabt volumen og medfører et yngre og mere friskt look. Til behandlingen anvender vi ikke-permanent filler i forskellige konsistenser, for at skabe et smukt og naturligt løft samt definition af ansigtet. Områder vi typisk behandler ved Pretty Lift behandlingen er kindben, tindinger, tårerande, kæbelinje, hage og læber.

Før- og efter billeder

Filler-behandling-loft-af-under-ansigt-foer-og-efter

Pretty Lift

Denne smukke kunde var generet af folderne fra næse til mund, samt den creepede hud i området. Hun ønskede desuden at komme til at se mere frisk og opstrammet ud. I takt med den naturlige aldringsproces, mister huden sin elasticitet og de underliggende strukturer svinder ind. Typisk vandrer volumen fra mellemansigtet ned mod underansigtet. Med ikke-permanent filler er det muligt at genskabe den tabte volumen, og på den måde både konturere, løfte og definere ansigtet på ny. Vi har her givet kunden et Pretty Lift, og dermed en full-face behandling med ikke-permanent filler. Vi har behandlet med 4 ml fordelt i kindben, hage samt kæbelinjen.

Næste step for yderligere at minimere den kreepede hud vil være et forløb med Pretty Skin Texture.

Kvinde-i-profil-behandlet-med-filler-foer-og-efter-behandlingen

Pretty Lift

Denne søde kunde var ked af de spor mange års hårdt og opslidende arbejde havde efterladt og ønskede derfor at komme til at se mere frisk ud og naturligvis ligne sig selv – blot i en yngre udgave. Desuden mente hun at den lille kløft i hagen var generende samt at læberne manglede puff og bedre symmetri.

Vi har derfor givet kunden et Pretty Lift – og dermed en full-face behandling med ikke-permanent filler. Ved en Pretty Lift behandling behandles flere områder af ansigtet med henblik på at genskabe volumen, løfte, konturere og definere udvalgte strukturer og opmærksomhedspunkter.

hagekorretion-for-og-efter-filler

Filler i hagen

Der er her skabt en mere markeret hage, som skaber en flot markering af ansigtet. 

Filler-i-laeberne-foer-og-efter

Læbekorrektion med filler

Her ses en smuk korrektion af læber med ikke-permanent filler. 

Markering-af-kaabelinje-med-filler-foer-og-efter

Pretty Lift

Denne søde kunde ønskede et mere friskt og defineret udtryk. Hun har igennem de sidste par år oplevet at fylden fra midtansigtet er vandret ned i underansigtet, hvor der nu savnes markering og definition.

Vi har derfor givet kunden et Pretty Lift – og dermed en full-face behandling med ikke-permanent filler. Ved en Pretty Lift behandling behandles flere områder af ansigtet med henblik på at genskabe volumen, løfte, konturere og definere udvalgte strukturer og opmærksomhedspunkter.

Vi har her behandlet med 4 ml ikke-permanent filler i kindben, langs kæbelinjen samt i hagen. Resultatet er et generelt mere friskt udseende med opstramning og markering af især underansigtet.

Pretty-Please-Pretty-lift

Pretty Lift

Denne søde kunde ønskede at komme til at se mere frisk og opstrammet ud. Hun har efter 2 graviditeter samt manglende søvn i længere perioder, oplevet at aldersrelaterede forandringer, især omkring øjnene, er blevet mere udtalte. Desuden at hendes læber er faldet sammen og mangler definition.

Vi har derfor givet kunden et Pretty Lift – og dermed en full-face behandling med ikke-permanent filler. Ved en Pretty Lift behandling behandles flere områder af ansigtet med henblik på at genskabe volumen, løfte, konturere og definere udvalgte strukturer og opmærksomhedspunkter.

Vi har her behandlet med 4 ml ikke-permanent filler i kindben, langs kæbelinjen, i hagen samt en smule i læberne. Resultatet er et generelt mere friskt udtryk med opstramning af hele midtansigtet, markering af underansigtet og en smule plumb i læberne. 

filler-konsultation-koebenhavn

Start med en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Pretty Please sikrer vi:

Dit ansigt er helt unikt. Hos Pretty Please sikrer vi stor faglig viden og flere års erfaring, når vi laver en behandlingsplan tilrettet dig og dine behov. Vi er specialister i at forbedre og forfine dit ansigt ved hjælp af hudpleje, laser- og injektionsbehandlinger

  • Nærvær og fortrolig relation med din kosmetiske behandler
  • Høj faglighed og mangeårig erfaring i faget
  • Oprigtig interesse i dig som kunde
  • Tid til at få de smukkeste og mest naturlige resultater