FILLER

Pretty Lift

Trænger du til at reducere aldersspor, tabt volumen samt følelsen af træthed?  Pretty Lift er et nænsomt ansigtsløft foretaget med ikke-permanent filler, hvilket resulterer i genskabt fylde og løft til ansigtet, så du ser mere frisk og naturligt defineret ud.

I takt med at vi ældes, mister ansigtet fylde og fugt, hvilket kan få dig at se træt og uoplagt ud. Du kan for eksempel opleve, at huden bliver kreppet, at der kommer fine linjer og rynker, at du får rande under øjnene, indsunkne tindinger, nedadvendte mundvige, samt at fylden i ansigtet generelt drager nedad. Heldigvis er det områder, der let og skånsomt kan behandles med ikke-permanet filler.
Hos Pretty Please tilbyder vi en konceptbehandling, som vi kalder Pretty Lift. Det er, som navnet antyder, en naturlig ansigtsløftning udført med ikke-permanent filler, hvilket genskaber tabt volumen og medfører et yngre og mere friskt look.

Paen-hud-ansigtsbehandling

Til behandlingen anvender vi ikke-permanent filler i forskellige konsistenser for at skabe et smukt og naturligt løft samt definition af ansigtet. Områder vi typisk behandler ved Pretty Lift behandlingen er kindben, tindinger, tårerande, kæbelinje, hage og læber.

Før vi går igang, lægger vi sammen en plan for behandlingen, og forløbet vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere, hvad der skal til for at skabe symmetri og balance i ansigtet, og Pretty Lift udføres naturligvis med stor præcision og med øje for helhed og æstetik.
Produktmængden, der anvendes til Pretty Lift, er typisk 4 ml, og metode og teknik er naturligvis tilpasset dine ønsker og behov.
Filleren injiceres med tynde og fine nåle i forskellige lag af huden i de forskellige områder af ansigtet. Selve behandlingen tager cirka 60 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker at reducere aldrings -og træthedstegn
  • Gerne vil genskabe tabt volumen i ansigtet
  • Ønsker at opstramme og definere dine naturlige træk
  • Gerne vil booste din udstråling og følelsen af friskhed

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster 9.000,-

Resultater med Pretty Lift

Pretty-lift-filler-behandling-frederiksberg
Pretty-lift-filler-behandling-koebenhavn
Pretty-lift-filler-behandling-koebenhavn-frederikberg
Pretty-lift-filler-behandling-Vaernedamsvej
Pretty-Lift-loeft-af-underansigt
Pretty-lift-ansigtsbehandling
Pretty-lift-fillerbehandling
Pretty-lift-filler-under-ansigt

Ved et løft af underansigtet med filler, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk klinik frederikberg
kosmetisk behandling holdbarhed

Hvor lang er holdbarheden på en Pretty Lift behandling

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist, og holdbarheden ved et Pretty Lift vil være mellem 12 og 18 måneder.

Hvad kan du forvente af en Pretty Lift behandling med filler

At dit ansigt bliver naturligt og smukt defineret og løftet, samt at du ser yngre og mere frisk ud.

Er det første gang, du skal behandles med filler hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

kosmetisk-konsultation

Resultater med Pretty Lift 

Pretty-lift-filler-behandling
Filler-foer-og-efter-behandlingen
Pretty-Please-Pretty-lift
Pretty-lift-foer-og-efter
Pretty-lift
Kvinde-har-faaet-fillerbehandling
Loeft-af-under-ansigt-Pretty-Lift
Pretty-lift-filler-behandling-loeft-af-under-ansigt

Øvrige fillerbehandlinger

Læber

Løft af mundvige

Tindinger

Kindben

Øreflipper

Mørke rander under øjnene

Korrektion af hage

Korrektion af næse

Markering af kæbelinje

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please