Filler

Løft af mundvige

Nedadvendte mundvige kan være et udtryk for tristhed og surhed. Men hvad gør man, hvis mundvigene er begyndt at hænge– helt uden at man er vred? En behandling med filler kan løse problemet.

Læberne og mundomgivelserne er et helt naturligt fokusområde i ansigtet. Det er noget af det første, sammen med øjnene, vi ser hos et andet menneske – og det har stor betydning for oplevelsen af ansigtet som helhed. Dine mundomgivelser har altså betydning for, hvordan andre opfatter dig. Nedadvendte mundvige og fuger fra mundvigen og nedad kan give et udtryk af altid at være sur eller utilfreds. I fagsprog kaldes disse fuger marionetlinjer – og disse bliver mere markante med alderen. I takt med at vi ældes, mister ansigtet volumen og struktur, imens tyngdekraften gør, at fylden fra den midterste del af ansigtet synker ned mod underansigtet. Dette giver tyngdefornemmelse og pres på den nederste del af kinden frem mod munden. Med ikke-permanent filler er det muligt at genskabe tabt volumen, løfte og konturere ansigtet, således at marionetlinjerne samt den nederste del af mundvigen korrigeres.

loeft-af-mundvig

Selve behandlingen

En behandling af nedadvendte mundvige hos Pretty Please inkluderer den yderste del af mundvigene og selve marionetlinjerne. I nogle tilfælde vil det også være hensigtsmæssigt at behandle områder i den midterste del af ansigtet samt hagen for at få det bedste resultat. Behandlingen vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvilken behandling og hvilke teknikker, der er mest hensigtsmæssigt i forhold til netop dig og dit ansigt. Oftest vil der være tale om at markere, løfte, forbedre eller genskabe volumen. Til behandlingen anvender vi ikke-permanente filler i både en middel-blød og en kompakt konsistens for at skabe et løftet og ikke mindst naturligt udtryk. Før vi går igang, lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet, så vi sikrer os et godt og tilfredsstillende resultat. Filleren injiceres med meget tynde og fine nåle i små mængder og i forskellige lag af huden. Selve behandlingen tager cirka 40 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker at se mere mild og glad ud
  • Gerne vil have et sødt smil
  • Ønsker at reducere aldersforandringer i underansigtet

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster fra 3.500,-

Ved en behandling af løft af mundvige med filler, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Kvinde-faar-en-filler-konsultation-koebenhavn
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Holdbarheden på filler-behandlingen

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist, og ved behandling af mundvigene holder resultatet imellem 12 og 18 måneder.

Hvad kan du forvente af filler-behandlingen

Effekten af behandlingen ses umiddelbart, dog vil filleren først være fuldt integreret i vævet efter 3-4 uger, hvor det endelige resultat også ses. Dine mundvige vil få et løft og fugerne minimeres, hvilket vil give dig et både gladere og mildere udtryk.

Er det første gang, du skal behandles med filler

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Guide til filler 

Her kan du se en guide over hvor vi kan behandle med ikke-permanent filler

LÆBER

MUNDVIGE

TINDINGER

ØREFLIPPER

KINDBEN

KÆBELINJE

NÆSE

HAGE

UNDER ØJNENE

Læs mere om alle vores behandlinger med ikke-permanent filler nedenfor.

Hvor-kan-man-få-filler

Øvrige fillerbehandlinger

Korrektion af læber

Tindinger

Øreflipper

Markering af kindben

Markering af kæbelinje

Korrektion af næse

Korrektion af hage

Mørke rander under øjnene

kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty  Lift

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please