PEELING

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Er du generet af pigmentpletter samt en ujævn hudtone, der får dig til at se uønsket ældre ud? Et behandlingsforløb med Cosmelan kan være løsningen for dig, både her og nu samt i forebyggende øjemed.

De mest almindelige årsager til pigmentforandringer i huden er overdrevet soleksponering, hormonelle forandringer og akne. Cosmelan er en effektiv peeling der fjerner pigmentpletter, pigmentskjolder, ensarter din hudtone og giver huden et yngre og mere friskt udseende. Behandlingen fjerner både overfladisk samt dybere pigmentering i huden og alle hudtyper kan behandles.

Selve behandlingen

Selve behandlingen består af forskellige steps – hvoraf det første udføres i klinikken af en kosmetisk sygeplejerske. Huden afrenses og affedtes grundigt før selve cosmelanpeelingen påføres. Peelingen er en specialformuleret kemisk muddermaske, der skal forblive på huden i 8-12 timer afhængigt af hudtilstand og type. De aktive medicinske ingredienser i peelingen trænger dybt ned i huden og reducerer overproduktionen af pigment samt øger afskalningen af huden. Du forlader klinikken med muddermasken på og vasker den af derhjemme efter den aftalte tid.

 

Hjemme-behandling

Næste step i behandlingen udføres derhjemme med de udleverede hjemmebehandlingsprodukter. Huden skal dagligt afrenses morgen og aften samt påføres en specialudviklet blegende creme – Cosmelan2 – efter anvisning. Desuden skal der anvendes høj solfaktorbeskyttelse i hele behandlingsforløbet, samt også anbefalet fremadrettet. Det er normalt at huden reagerer med irritation, afskalning, rødme, svie og tørhed allerede efter et par dage. Reaktionerne kan være pågående i et par uger, før huden igen falder til ro.

cosmelan-behandling-fjernelse-af-pigmentpletter

Kontrol efter behandlingen

6 uger inde i forløbet der kontrol i klinikken hvor næste step i forløbet planlægges. Det vil i det fleste tilfælde være en aftrapningsperiode henover de efterfølgende 6 uger. Efter 12 uger afsluttes behandlingsforløbet med endnu en kontrol i klinikken. Vi anbefaler at huden fremadrettet både beskyttes og stimuleres med brug af korrekt hudpleje, som vi naturligvis vejleder i.

 

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hudtone
  • Har overfladiske eller dybtliggende solskader, som du ønsker at minimere
  • Gerne vil have et yngre og mere friskt udseende
  • Har hormonelt betingede pigmentplamager – melasmer – på kinder, i panden og langs kæbelinjen
  • Ønsker at reducere pigmenterede ar, fx efter akne

Behandlingen er alt inklusiv

En behandling med Cosmelan hos Pretty Please  er inklusiv en forudgående konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker samt en kontrol 6 uger og 12 uger efter behandlingen.

Mere om Cosmelan

Cosmelanpeelingen er en veldokumenteret behandling der regulerer og reducerer pigmentdannelse i huden ved at hæmme overproduktion af pigment og dermed hyperpigmentering. Hudens vil få dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage. Er også særdeles effektiv til at reducere overproduktion af talg og urenheder, da hudens afskalning øges.

Pris

Denne behandling koster 4.500,- inklusiv produkter til hjemmebehandling

Ved en Cosmelan peeling, råder Pretty Please til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop din hudtype, ønsker og behov. Det er et ultimativt krav, at huden ikke udsættes for soleksponering i hele behandlingsforløbet, hvorfor det er en fordel at igangsætte forløbet i efterårs -og vintermånederne.

kosmetisk klinik frederikberg
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en Cosmelanbehandling

I 95 % af tilfældene forsvinder pigmentpletterne fuldstændigt. Cosmelanbehandlingen virker desuden forebyggende, så pigmentforandringerne ikke udvikler sig yderligere.

Det er vigtigt, at du passer på huden under og efter behandlingen og vi anbefaler en bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – hele året rundt. Vi anbefaler desuden at huden fremadrettet både beskyttes og stimuleres med brug af korrekt hudpleje, som vi naturligvis vejleder i.

Hvad kan du forvente af en Cosmelanbehandling

En mere ensartet og forfinet hudtone samt en hud med mere glød og glans.

 

Er det første gang, du skal behandles med laser hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en konsultation hos os i klinikken, og at denne skal laves før vi må behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Karspraengninger-roedeme-behandling

Reduktion af karsprængninger / rødme med laser

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skin Tone med  laser

Fraxel-laser

Pretty Skin Texture med FRAX laser

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Profhilo-behandling

Profhilo

Microneedling-behandling-koebenhavn

Microneedling

kemisk-peeling

Pretty Peel

Zo-Skin-Health-salg-Frederiksberg

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please