Rynkereduktion

Brynløft

Hvis du synes, at dine øjenbryn og øjenlåg er blevet for tunge, så kan 
behandling med et muskelafslappende enzymkompleks i brynet,
være dét lille løft, der skal til, for at give dig et friskt og opløftet ansigtsudtryk igen.
Tunge øjenbryn og øjenlåg giver ofte ansigtet et trist og træt udtryk. Men med en aktiv behandling i brynene kan et lille løft til øjenområdet opnås. Samtidig behandling af bekymringsrynken mellem brynene kan resultere i et generelt yngre og mere friskt udtryk.

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et aktivt muskelafslappende enzymkompleks i små papler under huden, i den yderste og øverste del af øjenmusklen ved brynets spids, på begge sider. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af bekymringsrynken og/eller smilerynkerne. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Oplever, at dine bryn og øjenlåg føles tunge
  • Føler at du se træt og trist ud, helt uden at være det
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved et brynløftråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af behandlingen

Et mere mildt og friskt ansigtsudtryk.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Tandkødssmil

Bekymringsrynke

Mundvige

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Halsmusklen

Shaping af kæbemusklen

Lip flip

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please