Rynkereduktion

Lip flip/ Læbeløft

Føler du at læbekanten og overlæben er skjult, når du taler og smiler, så kan løsningen være behandling med et muskelafslappende middel ved et såkaldt lip flip.
Ved lip flip med et aktivt muskelafslappende enzymkompleks er målet at få læben til at syne mere fyldig, helt uden at anvende volumen. Enzymkomplekset reducerer nemlig muskelaktiviteten, så læben ikke trækkes nedad.

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et aktivt muskelafslappende enzymkompleks i små papler under huden og i musklen langs læbekanten. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal og læben dermed løftet. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af læberne med filler. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Er generet af manglende læbevolumen
  • Føler der mangler definition på dine læber
  • Gerne vil have et gladere og mere feminint ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved et lip flip med det muskelafslappende enzymkompleksråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af behandlingen

Et gladere udtryk med mere synlige og fyldige læber.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Tandkødssmil

Brynløft

Mundvige

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Halsmusklen

Shaping af kæbemusklen

Bekymringsrynke-vredesrynke

Bekymringsrynke

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please