Rynkereduktion

Reduktion af tandkødssmil / Gummy smile

Et smil glæder andre. Men det skal også glæde dig.
Måske er du en af dem, der er ked af at smile, fordi du synes, at man ser for meget af dit tandkød. Det kan vi behandle med et muskelafslappende enzymkompleks. Så du blot kan smile videre.
Holder du munden lukket af frygt for at vise for meget tandkød? Så har du måske det, som kaldes ‘gummy smile’ – altså et smil, hvor gummerne bliver synlige, når du taler eller smiler. Årsagen til tandkødssmilet er en overaktiv muskel i overlæben, som trækker læben for langt op. Heldigvis kan denne muskel let behandles med et muskelafslappende enzymkompleks.

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et aktivt enzymkompleks i små papler under huden i musklen over læben ud for næsefløjen på begge sider. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklens aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal. Hvis musklens aktivitet er meget kraftig, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling med enzymkomplekset i læbekanten – lipflip – eller med filler i læberne. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Undlader at smile for ikke at blotte dit tandkød
  • Ønsker et naturligt og flot smil uden for meget synligt tandkød
  • Føler dig hæmmet i sociale sammenhænge grundet dit tandkødssmil

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved en behandling af tandkødssmilråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af behandlingen

Et flot og naturligt smil der ikke er domineret af for meget blottet tandkød.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både  konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Bekymringsrynke-vredesrynke

Bekymringsrynke

Brynløft

Mundvige

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Halsrynker

Shaping af kæbemusklen

Lip flip

Næserynker / Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please