Microneedling

Har du problematikker i huden som forstørrede porer, grov hudtekstur, ujævn pigmentering,  fine linjer og rynker eller trænger din hud til et boost af glød, fugt og vitalitet?
Et behandlingsforløb med microneedling kan være løsningen til dig.

 

Huden i ansigtet, på halsen og på hænderne er udsat for sol, vind og vejr – hele året rundt. Med tiden mister huden sin naturlige fugt og elasticitet, og dette giver fine linjer og rynker som får huden til at se ældre ud. Microneedling er en avanceret og effektiv behandling der er idéel til grov hudtekstur, forstørrede porer, solskader, rynker eller arvæv, da huden tvinges til at regenerere og på samme tid boostes den en cocktail af fugt, peptider og vitaminer. Behandlingen kan udføres på alle hudtyper hele året rundt.

Kvinde-ser-glad-ud-har-faaet-en-microneedling-behandling

Selve behandlingen:

En behandling med microneedling hos Pretty Please vil altid være individuelt tilpasset efter behov. Før behandlingen skal du derfor undersøges og informeres om hele forløbet ved en konsultation i klinikken. Konsultationen kan foretages samme dag som selve behandlingen, dog skal du være opmærksom på forholdsregler relateret til efterforløbet, hvorfor vi anbefaler at konsultationen ligger forud for behandlingen, så forløbet kan planlægges bedst muligt.

Til behandlingen anvendes et lille professionelt apparat, der med små stempelnåle leverer kontrollerede skader i huden, i varierende dybder fra 0,5mm til 2,5mm. Hos Pretty Please er behandlerne specialister i microneedling og det er dem der bestemmer hvilken nåledybde der passer til dig, din hud og dit forløb. Før selve behandlingen afrenses huden og påføres en bedøvende salve. Huden desinficeres derefter grundigt, og det elektriske nålestempel føres derefter over huden, typisk zoneopdelt. De microskopiske punkteringer/huller i huden, stimulerer og tvinger huden til en naturlig opheling og genopbygningsproces. Under behandlingen nærende og individuelt tilpassede ingredienser ned i huden, for målrettet at opnå det bedste resultat. Efter behandlingen vil huden være øm, varm, let hævet og rød. Der kan i de efterfølgende dage dannes små sårskorper på huden svarende til de behandlede områder. Huden føles ofte både tør og ru og vi anbefaler altid at anvende de rekommanderede produkter fra ZO Skin Health i ophelingsfasen. 3-5 dage efter behandlingen vil sårskorperne være afstødt, og ny frisk hud vil komme frem. Det er vigtigt ikke at blive eksponeret for sol i 2 uger efter behandlingen, for at undgå pigmentskader i huden. Det endelige resultat ses efter 2-4 uger.

Selve behandlingen tager cirka 60 minutter.

 

Behandlingen er til dig, som:

  • Føler at din hud er grå og trist og mangler glød
  • Ønsker at minimere fine linjer og rynker
  • Har solskader, pigmentforandringer og melasma som du gerne vil reducere
  • Gerne vil have en mere frisk og sund hud der stråler
  • Ønsker en mere ensartet hudstruktur og hudtone
  • Har arvæv efter akne eller andre skader i huden
  • Gerne vil reducere grov hudtekstur og forstørrede porer

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen  er inklusiv en forudgående konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om Microneedling

Microneedlingbehandlingen udføres med et elektrisk stempel, der med fine små nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde. Nålene laver via mikroskopiske huller i huden kontrollerede skader, som igangsætter en ophelingsproces, der booster hudens produktion af kollagen, elastin og evne til at binde fugt. Behandlingen anvendes typisk til at reducere fine linjer og rynker, arvæv, forstørrede porer, grov hudtekstur og solskader. Microneedling er uden risiko for varig skade på huden og mikrohullerne lukker igen umiddelbart efter behandlingen og giver hverken blivende sår eller ar.

 

Pris

1 område – ansigt, hals eller bryst koster 2800,-
2 områder – ansigt, hals eller bryst koster  5200,-
3 områder – ansigt, hals og bryst eller køb af klippekort med 3 behandlinger koster 7600,-

 

Ved en behandling med Microneedling, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk klinik frederikberg
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en Microneedling behandling

Vi anbefaler 2-6 behandlinger med 2-4 ugers mellemrum alt afhængigt af hudtype og hudproblematik. Behandlingen kan derefter gentages 1-2 gange om året efter behov. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – hele året rundt, desuden at huden både beskyttes og stimuleres med brug af korrekt hudpleje, som vi naturligvis vejleder i.

Hvad kan du forvente af en behandling med Microneedling

En mere ensartet og forfinet hudstruktur samt en hud med mere glød og glans.

 

Er det første gang, du skal behandles med microneedling hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en konsultation hos os i klinikken, hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker. 

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Gratis-konsultation-kosmetisk-klinik-frederiksberg

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skin Tone med IPL laser

Reduktion af karsprængninger og rødme med laser

Reduktion af karsprængninger / rødme med laser

Cosmelan behandling til pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Frax laser

Pretty Skin Texture med FRAX laser

Skinbooster

Skinbooster

profhilo

Profhilo

gratis-zo-skin-health-peeling

Pretty Peel

Zo skin health Frederiksberg

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please