Filler

Korrektion af mørke rande under øjnene

Føler du dig frisk og veloplagt, men oplever alligevel og at se træt og trist ud? En behandling med filler under øjnene kan være løsningen for dig, så dine øjenomgivelser bliver frisket op.

Med alderen oplever vi, at fedtvævet i ansigtet mister volumen og struktur, imens tyngdekraften gør at fylden fra den midterste del af ansigtet synker ned mod underansigtet. Dette medvirker tyngdefornemmelse, hulhed i kinderne og især området under øjnene, der bliver mere indsunkent og mørkt. Både alder, genetik og miljø betyder noget for udviklingen af tårerandene. Med ikke-permanent filler er det muligt at genskabe den tabte volumen og således løfte vævet på plads og i niveau.

Moerke-rande-under-oejnene

Selve behandlingen

En tårerandsbehandling hos Pretty Please inkluderer både den inderste og yderste tårerand samt området lige under øjet mod kindbenet. I nogle tilfælde vil det også være hensigtsmæssigt at behandle kindbenet eller tindingen med filler, for at opnå det bedste resultat. Behandlingen vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvilken behandling og hvilke teknikker, der er mest hensigtsmæssige i forhold til netop dig og dit ansigt.

Til behandlingen anvender vi ikke-permanente filler i både en blød og en middel-blød konsistens for at skabe et udglattet, løftet og ikke mindst naturligt udtryk. Før vi går i gang, lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet, så vi sikrer os et godt og tilfredsstillende resultat.

Filleren injiceres med meget tynde og fine nåle i små mængder og i forskellige lag af huden. Vi anbefaler at bygge resultatet op over tid for at undgå overbehandling af området. Typisk vil man lave 2 behandlingsseancer med 3-4 uger mellemrum.
Selve behandlingen tager cirka 45 minutter per gang.

 

 

Behandlingen er til dig, som

  • Har mørke rande og hulhed under øjnene
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud
  • Gerne vil se mindre træt ud
  • Ønsker en pænere overgang fra kindbenene til øjenomgivelserne

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster fra 5.000,-

Ved en behandling af mørke rande under øjnene med filler, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Kvinde-faar-en-filler-konsultation-koebenhavn
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Holdbarheden på filler-behandlingen

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist og ved behandling af tårerandene holder resultatet i cirka 12 måneder.

Hvad kan du forvente af filler-behandlingen

Effekten af behandlingen ses umiddelbart, dog vil det filleren først være fuldt integreret i vævet efter 3-4 uger. Vi tilbyder her en opfølgende konsultation/kontrol  hvor vi vurderer om der skal endnu en behandling til for at opnå det bedste resultat.

Er det første gang, du skal behandles med filler

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Guide til filler 

Her kan du se en guide over hvor vi kan behandle med ikke-permanent filler

LÆBER

MUNDVIGE

TINDINGER

ØREFLIPPER

KINDBEN

KÆBELINJE

NÆSE

HAGE

UNDER ØJNENE

Læs mere om alle vores behandlinger med ikke-permanent filler nedenfor.

Hvor-kan-man-få-filler

Øvrige filler-behandlinger

Korrektion af læber

Løft af mundvig

Tindinger

Øreflipper

Markering af kindben

Korrektion af næse

Korrektion af hage

Mørke rande under øjnene

kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty  Lift

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please