Filler

Korrektion af hage

Kunne du tænke dig, at din hage var mere defineret og feminin? Har du en vigende hage eller måske en lille kløft i hagen?
Så er her behandlingen, der både giver
karakter og symmetri til din profil og dit ansigt som helhed.

Hagen afgrænser og giver ansigtet karakter. Men ikke alle hager er lige markante. Dette kan både skyldes genetik men også aldring, der gør at hagen bliver mindre defineret. Under alle omstændigheder kan problemet løses nemt og fint med ikke-permanent filler.

hage-korrektion-med-filler

Selve behandlingen

En behandling af hageområdet hos Pretty Please inkluderer den bløde del under læberne, selve hagespidsen samt den inderste del af kæbelinjen, der hæfter på hageknoglen. I nogle tilfælde vil det også være hensigtsmæssigt at behandle området under læberne ved mundvigene, for at få det bedste resultat. Behandlingen vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvilken behandling og hvilke teknikker, der er mest hensigtsmæssigt i forhold til netop dig og dit ansigt. Oftest vil der være tale om at markere, definere, genskabe volumen og symmetri. Til behandlingen anvender vi ikke-permanente filler i både en middel-blød og en kompakt konsistens for at skabe et defineret, markeret og ikke mindst naturligt udtryk. Før vi går igang, lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet, så vi sikrer os et godt og tilfredsstillende resultat. Filleren injiceres med meget tynde og fine nåle i små mængder og i forskellige lag af huden. Selve behandlingen tager cirka 40 minutter. Efter behandlingen kan der opleves ømhed og hævelse i op til en uge efter behandlingen.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en mere defineret hage
  • Gerne vil have bedre symmetri og feminine træk
  • Har en vigende/tilbagetrukken hage og ønsker en anden profil
  • Gerne vil reducere nubret hud på din aldrende hage

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster fra 5.000,-

Resultater af filler i hagen

Hagekorrektion-med-filler-foer-og-efter
filler-i-hagen-foer-og-efter-billede-af-behandlingen

Ved en behandling af filler i hagen, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Kvinde-faar-en-filler-konsultation-koebenhavn
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Holdbarheden på filler-behandlingen

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist, og ved behandling af mundvigene holder resultatet imellem 12 og 18 måneder.

Hvad kan du forvente af filler-behandlingen

Det behandlede område kan forekomme ømt og hævet et par dage efter behandlingen. Effekten af behandlingen ses umiddelbart, dog vil det filleren først være fuldt integreret i vævet efter 3-4 uger, hvor det endelige resultat også ses. 

Er det første gang, du skal behandles med filler

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Guide til filler 

Her kan du se en guide over hvor vi kan behandle med ikke-permanent filler-

LÆBER

MUNDVIGE

TINDINGER

ØREFLIPPER

KINDBEN

KÆBELINJE

NÆSE

HAGE

UNDER ØJNENE

Læs mere om alle vores behandlinger med ikke-permanent filler nedenfor.

Hvor-kan-man-få-filler

Resultater af filler i hagen

Filler-i-hagen-koebenhavn
hage-korretion-ved-vigende-hage

Øvrige filler-behandlinger

Korrektion af læber

Løft af mundvig

Tindinger

Øreflipper

Markering af kæbelinje

Korrektion af næse

Markering af kindben

Mørke rander under øjnene

kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty  Lift

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please