Rynkereduktion

Platysma / Halsmusklen

Halsrynker, kalkunhals eller ”neckbands”, alle tilstande de fleste gerne vil være foruden. Har du veludviklede muskler på halsen, kan det give rynker, kreppet hud og et uhensigtsmæssigt nedadgående træk på huden i ansigtet. Men fortvivl ej – musklerne kan let afslappes med et muskelafslappende middel.

Den store halsmuskel, platysma, bliver med alderen mere synlig og fremkommer i strenge, ofte på siden af halsen. Strengene udspiler og trækker i huden, så den bliver løs, kreppet og slap over tid. Med et aktivt muskelafslappende enzymkompleks
kan musklen svækkes delvist, så strengene forekommer mindre tydelige og huden mindre kreppet og slap.
Behandling-af-hals

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et aktivt muskelafslappende enzymkompleks i små papler under huden og i muskelstrengene på hver siden af halsen. Ofte vil der være flere strenge på hver side, som skal behandles. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal, og huden dermed få fred og glattes ud over tid. Hvis musklerne er meget kraftige, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig at behandle halsen med 
skinbooster eller Profhilo.
Behandlingen tager cirka 30 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Har tydelige muskelstrenge på siderne af halsen
  • Føler at huden på halsen er løs, kreppet og rynket
  • Ønsker at friske huden på halsen op og forebygge aldersrelaterede forandringer
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud
  • Gerne vil have et mere mildt og imødekommende ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 3.500,-

Resultater med rynkereducerende behandling

Ved en behandling af halsrynkerråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af behandlingen

En mere udglattes og fast hud på halsen.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Tandkødssmil

Brynløft

Mundvige

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Bekymringsrynke-vredesrynke

Bekymringsrynke

Shaping af kæbemusklen

Lip flip

Næserynker / Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please