LASER

Pretty Skin Texture med FRAX laser 

Med fraktioneret laser (FRAX) får du en effektiv behandling, som forbedrer din hudstruktur og giver dig en pæn, opstrammet og mere forfinet hudoverflade.

Fraktioneret laser (FRAX) er til dig, der har en grov hudstruktur, forstørrede porer, akne-ar, eller rynker i ansigtet, på halsen eller på brystet. Med fraktioneret laser behandles en brøkdel af huden, imens det omkringliggende væv efterlades intakt og på den måde fremmer ophelings -og genopbygningsfasen. Hos Pretty Please har vi mulighed for at behandle med den nyeste laserteknologi, og kan med 2 forskellige FRAX-håndtag arbejde med forskellige bølgelængder, og dermed dybder i huden. FRAX-laseren leverer via varmeenergi kontrollerede skader i huden, hvilket igangsætter en ophelingsproces der kickstarter både kollagen og elastinproduktionen, således at hudens bindevæv og struktur nydannes samt remodelleres.

Før behandlingen

Før behandlingen skal du undersøges og informeres om hele forløbet ved en konsultation i klinikken. Konsultationen kan foretages samme dag som selve behandlingen, dog skal du være opmærksom på forholdsregler relateret til efterforløbet, hvorfor vi anbefaler at konsultationen ligger forud for behandlingen, så forløbet kan planlægges bedst muligt.

Hos Pretty Please er behandlerne laserspecialister og det er dem der vælger hvilket af FRAX-håndtagene der passer til dig, din hud og til dit forløb. Før selve behandlingen afrenses huden og påføres en bedøvende salve. Derefter desinficeres huden og laserhåndtaget føres henover huden i forskellige zoner, hvor huden typisk opvarmes 3-4 gange i hvert område. Varmen der frigives føles som små stik i huden og kan efterlade en svidende fornemmelse.

Fraxel-laser

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være øm, hævet, rød og varm og det kan for nogen opleves ret intenst i timerne efter behandlingen. Der vil i de efterfølgende dage dannes små sårskorper på huden svarende til de varmebehandlede områder. Overfladepigment kan samles i sårskorperne, der dermed mørkfarves. Huden føles ofte både tør og ru og vi anbefaler altid at anvende de rekommanderede produkter fra ZO Skin Health i ophelingsfasen. 5-7 dage efter behandlingen vil sårskorperne blive afstødt, og ny frisk hud vil komme frem. Det er vigtigt ikke at blive eksponeret for sol i 8 uger efter behandlingen, for at undgå pigmentskader i huden. Det endelige resultat ses efter 4-6 uger. I de fleste tilfælde anbefaler vi 2-3 behandlingsseancer med cirka 6-8 ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat. Det kan også være en fordel at kombinere behandlingen med Pretty Skin Tone behandlingen – for også at få ensartet hudtonen.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hudtekstur
  • Har fine linjer og rynker du ønsker at minimere
  • Har en grov hudtekstur med forstørrede porer og/eller aknear
  • Gerne vil have et yngre og mere friskt udseende
  • Ønsker at booste huden med kollagen og elastin

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med Frax-laser  hos Pretty Please  er inklusiv en forudgående konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om Frax-laser

FRAX-laser er en punktvis og kontrolleret opvarmning af huden, hvilket stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser således at bindevævet nydannes og remodelles.

Pris

1 område  – ansigt, hals eller bryst / en behandling  koster 3.500,-

2 områder – ansigt, hals eller bryst / to behandlinger koster 6.500,-

3 områder – ansigt, hals og bryst / tre behandlinger koster 9.000,- 

 

 

Resultater med Frax laser

Frax-laser-foer-og-efter
Kvinder-smiler-efter-Frax-IPL-laser-koebenhavn

Ved en behandling med Frax-laser råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk-konsultation
frax-laser-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en FRAX behandling

Vi anbefaler 2-3 behandlinger med cirka 6-8 ugers mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Behandlingen kan derefter gentages helårligt. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – hele året rundt.

Hvad kan du forvente af en behandling med FRAX laser

En mere ensartet og forfinet hudstruktur samt en hud med mere glød og glans.

 

Er det første gang, du skal behandles med laser hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos os i klinikken, og at denne skal laves før vi må behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Konsultation-laser-koebenhavn

Resultater med Frax laser

Frax-laser-1940
Fraxel-laser-foer-og-efter

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skintone med laser

Karspraengninger-roedeme-behandling

Rødme og karsprængninger

cosmelan-bhenadling-fjernelse-af-pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Profhilo-behandling

Profhilo

Kvinde-er-glad-efter-behandling-med-microneedling

Microneedling

kemisk-peeling

Pretty Peel

Zo-Skin-Health-salg-Frederiksberg

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please