LASER

Pretty Skin Tone med laser

Sol, vind, kulde og stress. Huden i ansigtet bliver konstant udsat for stress og miljøpåvirkninger, hvilket sætter sine spor.

IPL-Nordlys fremskynder din naturlige hudfornyelse og reducerer skader på huden i form af pigmentering, rødme og karsprængninger.

Hudens tone kan ensartes og forfines med IPL-Nordlys (Intenst Pulserende Lys) og en Pretty Skintone-behandling er til dig, der desuden ønsker at booste huden i ansigtet, på halsen og/eller på brystet. Behandlingen udføres med en bredspektret laser, der med fokuseret lys og varme i forskellige bølgelængder, reducerer overfladiske solskader og røde kar, hvilket minimerer både brune og røde pigmenter i overhuden. Èn enkelt behandling booster desuden hudens kollagenproduktion med næsten 93% og derfor virker behandlingen også hudfornyende.

Selve behandlingen

Før behandlingen afrenses huden og påføres et tyndt lag ultralydsgel. Gelen sørger for, at laserlyset og varmen ledes korrekt ned i huden, hvor den frigives.

Laser-håndtaget føres herefter hen over huden, og der behandles med cirka 80-100 skud i de ønskede behandlingsområder. Laserlyset og varmen frigives til huden i ganske korte lysglimt hvilket føles som små slag mod huden, og der vil efterfølgende opstå en umiddelbar varmefornemmelse. Behandleren vurderer om der skal behandles for både røde og brune pigmenter i samme seance, eller om det er en fordel at opdele seancerne med et par ugers mellemrum. Oftest kan det hele behandles i én seance.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen fjernes gelen og huden vil være rød og varm, og i nogle tilfælde også en smule hævet. Du kan anvende creme og make-up umiddelbart efter behandlingen og det er et ultimativt krav, at der anvendes solbeskyttelse med høj faktor i ugerne efter behandlingen.

De overfladiske solskader i huden vil vandre frem i overhuden som endnu mørkere pigment og vil efter cirka en uge være afskallet. Det er vigtigt ikke at blive eksponeret for sol i 4 uger både før og efter behandlingen. Det endelige resultat ses efter 8 til 10 dage. I de fleste tilfælde anbefaler vi 2-3 behandlingsseancer med cirka 3-4 ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hudtone
  • Har overfladiske solskader, som du ønsker at minimere
  • Har karsprængninger på kinderne, ved næsefløje, på næsen og/eller på hagen
  • Gerne vil have et yngre og mere friskt udseende
  • Ønsker at booste huden med kollagen

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med IPL -laser hos Pretty Please  er inklusiv en forudgående konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om IPL laser

IPL står for Intenst Pulserende Lys og behandlingen udføres med en bredspektret laser, der med fokuseret lys og varme i forskellige bølgelængder, reducerer overfladiske solskader og røde kar, hvilket minimerer både brune og røde pigmenter i overhuden

 

Pris

Denne behandling koster 2.500,-

Kurforløb med 3 behandlinger koster 6.200,-

Resultater med IPL laser

Ved en laserbehandling med IPL, råder Pretty Please til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk klinik frederikberg
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en Pretty Skin Tone behandling

Vi anbefaler 2-3 behandlinger med ca. 3-4 ugers mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Behandlingen kan derefter gentages halvårligt. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – hele året rundt.

Hvad kan du forvente af en behandling med IPL laser

En mere ensartet og forfinet hudtone samt en hud med mere glød og glans.

 

Er det første gang, du skal behandles med laser hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos os i klinikken, og at denne skal laves før vi må behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Karspraengninger-roedeme-behandling

Reduktion af karsprængninger / rødme med laser

cosmelan-behandling-fjernelse-af-pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Fraxel-laser

Pretty Skin Texture med FRAX laser

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Profhilo-behandling

Profhilo

Microneedling-behandling-koebenhavn

Microneedling

kemisk-peeling

Pretty Peel

Zo-Skin-Health-salg-Frederiksberg

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please