Træt af at se træt ud?

Rynkereduktion

Behandling med et muskelafslappende middel, kan give dig et yngre og mere friskt udseende – uden at gå på kompromis med naturlig mimik og charmerende linjer.

Hvad er en rynkereducerende behandling med et muskelafslappende middel?

Siden 2002 har et muskelafslappende middel bestående af et enzymkompleks været godkendt til kosmetisk brug. Enzymkomplekset virker muskelafslappende og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Behandling med enzymkomplekset foretages hos Pretty Please ud fra en kosmetisk indikation til at minimere fremtrædende rynker og linjer, så et yngre og mere friskt udseende opnås. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt og dét er vi eksperter i.

Vi ønsker fortsat, at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Rynkereducerende behandlingsområder

En permanent rynke mellem øjenbrynene kan give dig et bekymret eller vredt ansigtsudtryk – uanset hvor glad du ellers er indeni. 

Panderynker

Der er ingen grund til at rynke panden. Vi fjerner rynkerne, der får dig til at se ældre ud. For du behøver ikke at se ældre ud, end du føler dig.

Smilerynker

Mange smil og megen mimik kan give smilerynker eller kragetæer, som rynkerne omkring øjnene også kaldes.

Tandkødssmil

Måske er du en af dem, der er ked af at smile, fordi du synes, at man ser for meget af dit tandkød. Det kan vi behandle.

Øjenbrynsløft

Måske er dine øjenbryn og øjenlåg blevet for tunge. Så kan en behandling være dét lille løft, der skal til, for at give dig et opløftet ansigtsudtryk.

Naeserynker-behandling

Næserynker / Bunny lines

Er du generet af linjer på og omkring næsen, når den rynkes – såkaldte bunnylines – kan problemet let løses.

Hage

Har du en overaktiv hagemuskel, der gør at huden rynker og skaber en fordybning under læberne – så er denne behandling løsningen.

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Føler du at rynkerne omkring munden får dig til at se ældre, sur eller trist ud, fortvivl ej, rynker kan udglattes og reduceres.

Behandling-af-hals

Halsrynker

Halsrynker, kalkunhals eller ”neckbands”, alle tilstande de fleste gerne vil være foruden. Her kan en rynkereucerede behandling også afhjælpe.

v-shape-kaebemusklen

Shaping af kæbemuskel

Har du en firkantet ansigtsform med dominerende kæbemuskler, så kan en muskeafslappende behandling være løsningen til at ændre på dit look, så det bliver mere feminint. 

Nedadvendte mundvige

Føler du, at du ser sur eller trist ud helt uden at være det – så er denne behandling løsningen til at få smilet og glæden tilbage.

Lip flip / Læbeløft

Føler du, at læbekanten og overlæben er skjult, når du taler og smiler, så kan denne behandling være en løsning.

Bestil tid til en gratis konsultation eller en behandling hvis du er konsulteret

Før- og efterbilleder af rynkereducerendebehandlinger

Rynkereducerende behandling af de vandrette linjer i panden.

Linjerne i panden får de fleste af os til at se ældre og mere alvorlige ud, end vi egentlig er.

Det er meget forskelligt, hvor dybe og generende panderynker er. Hvis du rynker panden meget, når du taler, så er der risiko for, at det med tiden efterlader en varig rynke i huden.

Rynkereducerende behandling af bekymringsrynken mellem brynene. 
Rynkereducerende behandling af bekymringsrynken mellem brynene. 
Skonhedskonsultation-med-Frederikke-Wurtz

Start med en gratis konsultation

Dit ansigt er helt unikt. Hos Pretty Please sikrer vi stor faglig viden og flere års erfaring, når vi laver en behandlingsplan tilrettet dig og dine behov.

Vi er specialister i at forbedre og forfine dit ansigt ved hjælp af hudpleje, laser- og injektionsbehandlinger. 

Hos Pretty Please sikrer vi

  • Nærvær og fortrolig relation med din kosmetiske behandler
  • Høj faglighed og mangeårig erfaring i faget
  • Oprigtig interesse i dig som kunde
  • Tid til at få de smukkeste og mest naturlige resultater