Rynkereduktion

Overaktiv hagemuskel

Har du en overaktiv hagemuskel, der gør at huden rynker og skaber en fordybning under læberne – så er behandling med et muskelafslappende middel løsningen for dig.
Behandling med et muskelafslappende enzymkompleks får hagemusklerne til at slappe af, og der opnås en mindre nubret hage og udglattet hage. Når hagemusklerne slapper af, vil hagen skubbes ned på plads, således at ansigtsprofilen sænkes og harmoniseres.

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et aktivt muskelafslappende enzymkompleks i små papler under huden og i musklerne i hagen. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal, og huden dermed få fred og glattes ud over tid. Hvis musklerne er meget kraftige, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling

af nedadvendte mundvige. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

 

Behandlingen er til dig, som

  • Har nubret hud på hagen
  • Føler at din hage er overaktiv når du taler, spiser mm.
  • Gerne vil have en mere symmetrisk og harmonisk ansigtsform
  • Har en gerende fordybning under læberne og over hagen

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved en behandling af overaktiv hagemuskelråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af behandlingen

En mere udglattet hage der giver mere ro og symmetri til ansigtet.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende. behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Tandkødssmil

Brynløft

Mundvige

Bekymringsrynke-vredesrynke

Bekyringsrynken

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Halsmusklen

Shaping af kæbemusklen

Lip flip

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please