Filler

Tindinger

Oplever du at den øverste del af ansigtet mister fylde og form, så er en fillerbehandling i tindingerne løsningen for dig.

Med alderen oplever vi at fedtvævet i ansigtet mister volumen og struktur, imens tyngdekraften gør at fylden synker nedad. Dette medvirker blandt andet hulhed i tindingerne og et mere skeletagtigt look. Både alder, genetik og miljø betyder noget for tindingernes udseende og ansigtet som helhed. Tindingerne er historisk set et overset behandlingsområde, selvom det er muligt ikke bare at udfylde det indsunkne område, men også at løfte brynene og dermed følelsen af tyngde på øjenlågene. Med ikke-permanent filler kan fylden genskabes, lige så vel som et mere friskt og ungdommeligt udseende kan opnås.

indsugne-tindinger-filler

Selve behandlingen

En behandling med filler i tindingerne hos Pretty Please inkluderer den yderste del af panden  samt tindingerne og skaber bedre harmoni ned til øjnene og kindbenene. I nogle tilfælde vil det også være hensigtsmæssigt at behandle kindbenet med filler for at opnå det bedste resultat. Behandlingen vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvilken behandling og hvilke teknikker, der er mest hensigtsmæssige i forhold til netop dig og dit ansigt.

Til behandlingen anvender vi ikke-permanente filler i en kompakt konsistens for at skabe et løftet og mere harmonisk udtryk. Før vi går igang lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet, så vi sikrer os et godt og tilfredsstillende resultat.

Filleren injiceres med meget tynde og fine nåle i små mængder og i forskellige lag af huden.
Selve behandlingen tager cirka 45 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Føler dit ansigt er udbenet og udhulet
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud
  • Gerne vil have mere feminine træk
  • Ønsker et mere løftet og fyldigt look
  • Ønsker bedre harmoni og balance i ansigtet som helhed

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster fra 3.500,-

Ved en behandling af filler i tindingerne, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Kvinde-faar-en-filler-konsultation-koebenhavn
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en behandling af tindingerne med filler

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist og ved behandling af tindingerne holder resultatet i cirka 12 måneder.

Hvad kan du forvente af filler-behandlingen

Du kan være hævet i området samt opleve ømhed helt ned i tyggemusklerne og kæberne i dagene efter behandlingen. Effekten af behandlingen ses umiddelbart, dog vil filleren først være fuldt integreret i vævet efter 3-4 uger, hvor det endelige resultat også ses

Er det første gang, du skal behandles med filler

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Konsultation-laser-koebenhavn

Guide til filler 

Her kan du se en guide over hvor vi kan behandle med ikke-permanent filler

LÆBER

MUNDVIGE

TINDINGER

ØREFLIPPER

KINDBEN

KÆBELINJE

NÆSE

HAGE

UNDER ØJNENE

Læs mere om alle vores behandlinger med ikke-permanent filler nedenfor.

Hvor-kan-man-få-filler

Øvrige filler-behandlinger

Korrektion af læber

Løft af mundvig

Øreflipper

Markering af kindben

Markering af kæbelinje

Korrektion af næse

Korrektion af hage 

Mørke rander under øjnene

kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty  Lift

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please