Rynkereduktion

Shaping af kæbemusklen

Har du en firkantet ansigtsform med dominerende kæbemuskler, så kan behandling med et aktivt muskelafslappende middel være løsningen til at ændre på dit look, så det bliver mere feminint.

Veludviklede kæbemuskler kan være generende kosmetisk og kan nemt behandles med et aktivt muskelafslappende enzymkomples. Enzymkomplekset får over tid kæbemusklerne – der kaldes massetermusklerne – til at svinde ind, og underansigtet bliver dermed smallere.

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et aktivt muskelafslappende enzymkompleks i små papler under huden dybt i kæbemusklerne på begge sider. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og musklerne begynder langsomt at svinde ind. Det optimale resultat efter behandlingen ses først efter 6-8 uger. Hvis musklerne er meget kraftige, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af kindbenene med filler.
Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Har en firkantet og maskulin ansigtsform
  • Gerne vil have bedre balance i ansigtets proportioner
  • Ønsker et mere feminint ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 3.500,-

Ved en behandling af kæbemusklenråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. 

Kæbemusklerne vil langsomt finde sin form igen derefter og derfor forventes resultatet at holde i ca. 5-6 måneder.

Hvad kan du forvente af behandlingen

Et mere feminint ansigtsudtryk med v-shape.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Tandkødssmil

Brynløft

Mundvige

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Halsmusklen

Bekymringsrynke-vredesrynke

Bekymringsrynken

Lip flip

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please