Konsultation-kosmetisk-kliinik

En personlig skønhedsplan til dig

Dit ansigt er helt unikt. Hos Pretty Please sikrer vi stor faglig viden kombineret med æstetisk sans, når vi laver en behandlingsplan tilrettet dig og dine behov.

Vi er specialister i at forbedre og forfine dit ansigt ved hjælp af hudpleje, laser, peels, microneedling – og injektionsbehandlinger. Vi finder det essentielt at kombinere behandlinger for at skabe de allerbedste resultater for dig og din hud.

Vores kosmetiske behandlere, Frederikke og Maria, er uddannede sygeplejersker og certificerede kosmetiske behandlere og har begge mange års erfaring i branchen. De uddanner sig løbende og holder sig altid informeret om den nyeste forskning og teknologi indenfor faget.

Frederikke-Wurtz-kosmetisk-sygeplejerske

Frederikke Würtz

Maria-Haugaard-Starostka-kosmetisk-sygeplejerskeMaria-Haugaard-Starostka-kosmetisk-sygeplejerske

Maria Starostka Haugaard

Dit naturlige udtryk

Mange af os vil med alderen opleve at se mere trætte ud og med et ansigt, der savner glød og fasthed. Hos Pretty Please kan vi hjælpe med at få glød og vitalitet retur til dit ansigt med skånsomme behandlinger.

Vi laver en behandlingsplan, der matcher lige netop dig og dine behov – uden at gå på kompromis med naturlighed og dit unikke look.

faa-smuk-hud-klinik-frederiksberg
Klinik-paa-vaernedamsvej

Føl dig hjemme

Pretty Please er din personlige klinik i hjertet af Frederiksberg på Værnedamsvej. Hos os skal du føle dig hjemme i det minut, du træder indenfor i klinikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken, som vi selv betragter som vores andet hjem. Det trygge, nære og professionelle møde sætter vi højest, når vi møder dig hos Pretty Please.

Behandlinger hos Pretty Please sikrer

  • Nyt liv til dit ansigt
  • Reduktion af karsprængninger og solskader
  • Friskere ansigtsudtryk
  • Reduktion af rynker
  • En mere ensartet hudoverflade
  • Et mere feminint/maskulint udtryk
Kvinde-smiller-i-spejl-glad-for-sin-kosmetiske-behandling