ET HJEM FOR SKØNHED

En klinik helt for sig selv

Pretty Please er en kosmetisk klinik, der gerne vil gøre dine besøg til en personlig, positiv og hyggelig oplevelse. Derfor har vi skabt et farvestrålende univers, hvor du forhåbentlig føler dig velkommen.

Vi glæder os til at se dig.

Kosmetisk-klinik-paa-vaernedamsvej-frederiksberg

Klinikken er er placeret på den charmerende Værnedamsvej

Pretty Please er centralt placeret på den charmerende og livlige Værnedamsvej i hjertet af Frederiksberg/København. Søsterduoen Frederikke og Cathrine Würtz var ikke et øjeblik i tvivl om, at deres klinik skulle være her, da muligheden bød sig.

botox-behandling-holdbarhedstid

”På Værnedamsvej er der mange små lokale butikker med mange stamgæster, der dagligt bevæger sig rundt i den charmerende gade. Der er en fortrolighed mellem besøgende og butiksejerne, der emmer af en helt særlig lokalfølelse.  En følelse som vi også meget gerne ville give til vores kunder, når de træder ind i klinikken”, fortæller de to søstre Cathrine og Frederikke Würtz.

Klinikken Pretty Please slog dørene op for de første kunder i sommeren 2021. Før var søsterduoen medejere af klinikken Retouch Clinic i København C.

Kosmetisk-klinik-paa-vaernedamsvej-frederiksberg

Med blik for detaljen

Klinikken er stilfuldt indrettet, hvor der er tænkt over hver en detalje fra gulv til loft. En kombination af blødt velour-interiør, afstemte pastelfarver og elegant enkelhed går gennem hele klinikken, hvor samtlige vægpartier er farvet i nøje afstemte douche farvekombinationer.

Samtidig var det vigtigt for begge søstre, at klinikken ikke fik et for klinisk og sterilt udtryk. Pretty Please skal være et sted, man har lyst til at bruge et par timer omgivet af lækkerhed og æstetik. Altså et sted hvor kunderne ikke bare kommer for resultaterne, men også for selve oplevelsen.

Pretty-Please-Frederiksberg

Vores andet hjem

Søsterduoen betragter nærmest deres klinik som deres andet hjem, og ikke mindst som lidt af et helle fra småbørnslivet i privaten. De ser begge frem til dagligt at komme ind på klinikken og byde både nye og kendte kunder velkommen.

”Vi vil rigtig gerne give vores kunder en følelse af hjemlighed og fortrolighed, når de træder ind ad døren til Pretty Please. For os begge er det nemlig meget vigtigt, at kunderne føler sig hjemme og særligt også helt trygge, når de indleder deres behandling her hos os”.

Pretty Please ser frem til at møde alle deres kunder, og søsterduoen har ingen ambitioner om at etablere en større skønhedskæde – ”vi er til for de kunder, der søger den helt personlige oplevelse, hvor fokus altid er udelukkende på den enkelte kunde”, lyder det fra søstrene Würtz hos Pretty Please.

Vi glæder os til at se dig hos Pretty Please.

Grow-factor-serum
Zo-skin-health-kobenhavn
Pretty-Please-vaernedamsvej