Få synligt løft og ny fylde i dit ansigt 

Filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler i takt med, at vi ældes.

filler-behandling-koebenhavn-frederiksberg

Hvad er en filler-behandling?

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Behandlingsområder med filler

Fyldige læber

Læberne er et helt naturligt fokusområde i ansigtet. De er noget af det første, sammen med øjnene, vi ser hos et andet menneske – og de har stor betydning for oplevelsen af ansigtet som helhed.

Ved at behandle læberne med filler er der mulighed for at understøtte de detaljer, som er mindre definerede eller som trænger til fugt og volumenboost.

 

Løft af mundvige

Nedadvendte mundvige kan være et udtryk for tristhed og surhed. Men hvad gør man, hvis mundvigene er begyndt at hænge– helt uden at man er vred? En behandling med filler kan løse problemet.

Tindinger

Oplever du at den øverste del af ansigtet mister fylde og form, så er en fillerbehandling i tindingerne løsningen for dig.

Øreflipper

Oplever du at dine øreflipper hænger, og at det derfor er svært at anvende større øreringe med vedhæng. Problemet løses let med filler.

Markering af kindben

Kunne du tænke dig, at dine kindben var mere tydelige og markerede?

Så er her en behandling, der både giver ansigtet kontur, løfter og dermed virker foryngende.

Markering af kæbelinje

Føler du at hamsterposerne vokser, og at din kæbelinje efterhånden er mindre synlig?

Behandling med filler i kæbelinjen kan være løsningen.

Korrektion af næse

Nogle af os har svært ved at elske vores næse.
Måske er den lidt for krum. Lidt for skæv. Lidt for stor. Eller måske den har et lille knæk. En forsigtig behandling med filler kan løse problemet.

Korrektion af hage

Kunne du tænke dig, at din hage var mere defineret og feminin? Har du en vigende hage eller måske en lille kløft i hagen?
Så er her behandlingen, der både giver karakter og symmetri til din profil og dit ansigt som helhed.

Mørke rander under øjnene

Føler du dig frisk og veloplagt, men oplever alligevel at se træt og trist ud? En behandling med filler under øjnene kan være løsningen for dig, så dine øjenomgivelser bliver frisket op.

Pretty Lift

Hos Pretty Please tilbyder vi en konceptbehandling, som vi kalder Pretty Lift. Det er, som navnet antyder, en naturlig ansigtsløftning udført med ikke-permanent filler, hvilket genskaber tabt volumen og medfører et yngre og mere friskt look. Til behandlingen anvender vi ikke-permanent filler i forskellige konsistenser for at skabe et smukt og naturligt løft, samt definition af ansigtet. Områder vi typisk behandler ved Pretty Lift er kindben, tindinger, tårerande, kæbelinje, hage og læber.

Før- og efterbilleder

Pretty-lift-filler-behandling-frederiksberg
filler restylane løft af mundviger
skoenhedssnak-skoenhedsbehandling

Start med en gratis konsultation

Dit ansigt er helt unikt. Hos Pretty Please sikrer vi stor faglig viden og flere års erfaring, når vi laver en behandlingsplan tilrettet dig og dine behov.

Vi er specialister i at forbedre og forfine dit ansigt ved hjælp af hudpleje, laser- og injektionsbehandlinger.

Hos Pretty Please sikrer vi

  • Nærvær og fortrolig relation med din kosmetiske behandler
  • Høj faglighed og mangeårig erfaring i faget
  • Oprigtig interesse i dig som kunde
  • Tid til at få de smukkeste og mest naturlige resultater