Filler

Korrektion af næse

Nogle af os har svært ved at elske vores næse.
Måske er den lidt for krum. Lidt for skæv. Lidt for stor. Eller måske den har et lille knæk. En forsigtig behandling med filler kan løse problemet.

Næsen er et sensitivt og meget centralt område i ansigtet. Næser er meget forskellige og ikke alle er tilfredse med udseendet på deres næse. Du kan måske tænke, at din næse er for stor. At næseborene er for store. At tippen vender den forkerte vej. At den har et knæk eller en bule. Med meget små doser af ikke-permanent filler kan næsen korrigeres, så den får det udtryk, som netop du ønsker dig

naese-korrektion-filler

Selve behandlingen

Det kræver stor faglig ekspertise samt en vis forsigtighed at behandle næser med filler. Frederikke er ekspert i området og har mange års erfaring hermed. Til en næsebehandling anvendes et middelblødt produkt, som giver et naturligt og fast udtryk – præcis som næsens naturlige væv. Der anvendes en lille og skarp nål til at placere produktet i ganske små doser ad gangen.

Hvis der er behov for det, gennemføres behandlingen ad to omgange, så der aldrig overkorrigeres. Lige efter behandlingen kan næsen føles øm og hævet, men dette aftager i løbet af det første døgn. Vi tager altid både før- og efterbilleder. Selve behandlingen tager cirka 45 minutter.

 

 

Behandlingen er til dig

  • Har et bump på næsen
  • Ønsker en optisk mindre næse
  • Har en nedadvendt eller bred næsetip
  • Ønsker at næsen får mere eller mindre fokus i ansigtet

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster fra 5.000,-

Ved en korrektion af næsen med filler, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Konsultation-kosmetisk-kliinik
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Holdbarheden på filler-behandlingen

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist, og ved behandling af næsen holder resultatet imellem 12 og 18 måneder.

Hvad kan du forvente af filler-behandlingen

Effekten af behandlingen ses umiddelbart, dog vil filleren først være fuldt integreret i vævet efter 3-4 uger, hvor det endelige resultat også ses. Din næse vil blive korrigeret, så den optisk fremkommer mindre, mere lige og udrettet.

Er det første gang, du skal behandles med filler

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Guide til filler 

Her kan du se en guide over hvor vi kan behandle med ikke-permanent filler

LÆBER

MUNDVIGE

TINDINGER

ØREFLIPPER

KINDBEN

KÆBELINJE

NÆSE

HAGE

UNDER ØJNENE

Læs mere om alle vores behandlinger med ikke-permanent filler nedenfor.

Hvor-kan-man-få-filler

Øvrige fillerbehandlinger

Korrektion af læber

Løft af mundvige

Tindinger

Øreflipper

Markering af kindben

Markering af kæbelinje

Korrektion af hage

Mørke rander under øjnene

kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty  Lift

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please