Kosmetisk sygeplejerske 

Maria Starostka Haugaard

Det naturlige og æstetiske er omdrejningspunktet for Maria. Hun er autoriseret kosmetisk sygeplejerske og har stor erfaring i, at skabe smukke resultater med injektionsbehandlinger og laser.

Maria-Haugaard-Starostka-kosmetisk-sygeplejerske

Maria Starostka Haugaard er autoriseret kosmetisk sygeplejerske, og hun har gennem en årrække arbejdet på en af Københavns største kosmetiske klinikker. Med passion og professionalisme møder Maria sine kunder. Hun er detaljeorienteret og går kun efter de bedste resultater for hver kunde vurderet både ud fra æstetik, hvad der er realistisk opnåeligt og at resultatet giver et naturligt look.

I flere år har Maria beskæftiget sig med salg af medicinske hudplejeprodukter og udstyr inden for den kosmetiske branche. Her har hun opbygget stor viden om dermatologi og produktanvendelse, som vil komme dig til gavn som hendes kunde.

Maria vil vejlede og forskønne kunderne hos Pretty Please, og det er med en bred palet af fagets mange muligheder. Hun er specialiseret i at kombinere forskellige behandlinger med injektioner, laser og medicinsk hudpleje.

Maria er uddannet sygeplejerske i 2004 fra Metropol og har arbejdet med mange forskellige områder inden for sygeplejefaget med alt fra medicinsk til kirurgisk sygepleje gennem sin karriere.

Det naturlige og æstetiske resultat er altid omdrejningspunkt i Marias behandlinger, hvor målet er en hud, der stråler af sundhed og glød. Det er for Maria altafgørende, at kunden føler sig velinformeret og tryg, når et behandlingsforløb planlægges og indledes.

Med et glimt i øjet og smil på læben, vil Maria guide og vejlede dig som kunde i klinikken, så synlige resultater skabes og dit ansigt får nyt liv og vitalitet.

Maria-starostka-haugaard-retouch-clinic

Book en uforpligtende Pretty Please konsultation hos Maria, eller en tid til behandling hvis du allerede er konsulteret og dermed i et forløb i klinikken.

Hun vil med glæde vejlede og guide dig i hvilke behandlingsmuligheder der opfylder netop dine ønsker og behov, så du følere dig tryg fra starten.

Du er altid velkommen til at kontakte Maria direkte hvis du har spørgsmål forud for enten en konsultation eller en behandling på maria@prettyplease.dk

Pretty Please, ja tak 🙂

Jeg har været til behandling hos Maria i Pretty Please, hvor jeg fik fortaget en microneedling. Maria var super professionel og jeg fik en rigtig god vejledning af både, hvilke effekter behandlingen ville give, men også hvilke hudpleje-produkter, som var gode at supplere op med.
Jeg kan varmt anbefale Pretty Please, til at få foretaget hvilke som helst, af de behandlinger, som de tilbyder.

Mette B. Nielsen

Kan på det varmeste anbefalde Maria fra Pretty Please.

Kan på det varmeste anbefalde Maria fra Pretty Please!! Man føler sig altid godt taget imod, og man få en god rådgivning og den bedste behandling

Sara B.

Kan varmt anbefale Pretty Please

Kan varmt anbefale Pretty Please. Er blevet behandlet af Maria. Jeg er glad for Marias naturlige og æstetiske tilgang til specialet og føler mig 100% tryg i hendes hænder samt Hos Pretty Please får du høj faglighed i personlige rammer.

Helen Berg