Laser

Pretty Skin Combination

Med en kombination af Pretty Skin Tone (IPL-laser) og Pretty Skin Texture (FRAX-laser) kan du opnå en effektiv forbedring, af både hudens tone og hudens tekstur, ved blot en enkelt behandlingsseance.

Hudens tone kan ensartes og forfines med IPL-Nordlys (Intenst Pulserende Lys) ved en Pretty Skin Tone behandling, imens hudens tekstur og struktur kan remodelleres og forfines med FRAX-laser ved en Pretty Skin Texture behandling. Hos Pretty Please kombinerer vi de to populære behandlinger i én seance, for at få en generel forbedring af hudens udseende, sundhed og friskhed. Du kan læse mere om de enkeltstående behandlinger under Pretty Skin Tone og Pretty Skin Texture.

Behandler viser kunde, hvordan behandlingen vil virke

Selve behandlingen

Før behandlingen skal du undersøges og informeres om hele forløbet ved en konsultation i klinikken. Konsultationen kan foretages samme dag som selve behandlingen, dog skal du være opmærksom på forholdsregler relateret til efterforløbet, hvorfor vi anbefaler at konsultationen ligger forud for behandlingen, så forløbet kan planlægges bedst muligt.

Før selve behandlingen afrenses huden og påføres en bedøvende salve. Derefter desinficeres huden og indledes med en Pretty Skin Tone behandling med IPL-laser, efterfulgt af en Pretty Skin Texture behandling med FRAX-laser.

Efter behandlingen vil huden være øm, hævet, rød og varm og det kan for nogen opleves ret intenst i timerne efter behandlingen. Der vil i de efterfølgende dage dannes små sårskorper på huden svarende til de varmebehandlede områder. Overfladepigment kan samles i sårskorperne, der dermed mørkfarves. Huden føles ofte både tør og ru og vi anbefaler altid at anvende de rekommanderede produkter fra ZO Skin Health i ophelingsfasen. 5-7 dage efter behandlingen vil sårskorperne blive afstødt, og ny frisk hud vil komme frem. Det er vigtigt ikke at blive eksponeret for sol i 8 uger efter behandlingen, for at undgå pigmentskader i huden. Det endelige resultat ses efter 4-6 uger. I de fleste tilfælde anbefales det at gentage behandlingsseancen for at opnå det bedste resultat, dette vil dog altid være individuelt tilrettelagt i forhold til hudtype, alder og behov.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hudtone og hudtekstur
  • Har overfladiske solskader, som du ønsker at minimere
  • Har karsprængninger på kinderne, ved næsefløje, på næsen og/eller på hagen
  • Har fine linjer og rynker du ønsker at minimere
  • Har en grov hudtekstur med forstørrede porer og/eller aknear
  • Gerne vil have et yngre og mere friskt udseende
  • Ønsker at booste huden med kollagen

Mere om IPL Laser

IPL står for Intenst Pulserende Lys og behandlingen udføres med en bredspektret laser, der med fokuseret lys og varme i forskellige bølgelængder, reducerer overfladiske solskader og røde kar, hvilket minimerer både brune og røde pigmenter i overhuden

Mere om FRAX-laser

FRAX-laser er en punktvis og kontrolleret opvarmning af huden, hvilket stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser således at bindevævet nydannes og remodelles.

Pris

Denne behandling koster:

Kr. 5.000,- 

Resultater

smuk_hud_laser_koebenhavn
smuk_hud_laser
Laserbehandling_frederiksberg
Laserbehandling_koebenhavn

Pretty Please råder til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Behandler kigger på kundens ansigtshud
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en Pretty Skin Combination-behandling

Vi anbefaler 1-3 behandlinger med cirka 6-8 ugers mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Behandlingen kan derefter gentages helårligt. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – hele året rundt.

Hvad kan du forvente

En mere ensartet og forfinet hudtone og hudstruktur samt en hud med mere glød og glans.

Er det første gang, du skal behandles med laser hos Pretty Please?

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos os i klinikken, og at denne skal laves før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på 44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Kvinde sidder ved et bord med et blad og smiler

Øvrige behandlinger som giver smuk hud og ny glød

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skin Tone med laser

Karspraengninger-roedeme-behandling

Rødme og karsprængninger

Cosmelan-behandling-fjernelse-af-pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Fraxel-laser

Pretty Skin Texture med FRAX laser

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Micorneedling-frederiksberg

Microneedling

kemisk-peeling

Pretty Peel

Zo-Skin-Health-salg-frederiksberg-online

Zo Skin Health / Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please