Kosmetisk sygeplejerske og ejer

Frederikke Würtz

Frederikke interesserer sig som kosmetisk sygeplejerske for at give dig den bedste oplevelse.

Frederikke-Wurtz-kosmetisk-sygeplejerske

Frederikke er ejer af Pretty Please og kosmetiske sygeplejerske med ti års erfaring fra branchen. Hun vil tage dig under sine kyndige hænder og hjælpe dig med at opnå dine ønsker for dit udseende.

Frederikke startede for 6 års siden den kosmestiske klinik Retouch Clinic, men ønskede i foråret 2021 at starte en mere personlig klinik, hvor kundernes ve og vel er det absolut vigtigste.

Oprindeligt er Frederikke uddannet fra Sygeplejeskolen i Odense (UCL), hvor hun også arbejdede de første år efter endt uddannelse. Hurtigt opdagede Frederikke, at det var inden for det kosmetiske arbejde, hendes talent var, og her hun kunne gøre en forskel med æstetik og arbejdet med mennesker.

For Frederikke er det vigtigste, at du opnår et resultat, som du er glad for. Hun ved, at alle mennesker er unikke, så hun tager altid udgangspunkt i dit ansigt med en grundig analyse og samtale om mulighederne, inden du bliver behandlet.

De nyeste trends, kurser og behandlingsmuligheder følger Frederikke tæt og uddanner sig løbende inden for faget. Hun er én af de bedste, når det gælder om at opnå de flotteste – og mest naturlige og æstetiske resultater med kosmetiske behandlinger.

Frederikke møder altid sine kunder med et stort smil, og hun elsker at give sine kunder den bedste oplevelse og det gør absolut heller ikke noget, hvis det også er lidt sjovt samtidigt.

Gratis-konsultation-kosmetisk-klinik-frederiksberg

Bestil tid hos Frederikke til en gratis konsultation eller en behandling hvis du er konsulteret

 

Frederikke vil glæde sig meget til at møde dig, og hjælpe og guide dig i hvordan der opnåes nyt liv til dit ansigt.

Du er altid velkommen til at skrive direkte til hende på frederikke@prettyplease.dk

Frederikke er simpelthen bare så dygtig.

Frederikke er simpelthen bare så dygtig i at friske op på mit udseende, uden at jeg ser ud som om jeg har fået hovedet fuld af alt muligt. Jeg har fået både filler til at hjælpe med et vredt udseende og fået filler i læberne. Begge resultater er så flotte og naturlige. Jeg føler mig mere som mig selv igen. Kan på det varmeste anbefale Pretty Please og glæder mig allerede til næste besøg <3

 

Birgitte S

Den bedste klinik jeg har prøvet!

Den varmeste anbefaling til denne klinik, Jeg har fået lavet botox, filler samt laser og peeling med ZO. hos
Frederikke. Frederikke har en rolig personlighed og man følger sig utrolig tryg, hun er god til at fange ens behov, og har stor forståelse for, at der kan være ubehag ved en behandling selvom man har fået lavet det flere gange før, derudover har hun et skarpt øje for estetikken og er virkelig dygtig.
Man Mærker en hjertevarme i det du træder ind i klinikken af hele teamet.
Varm Anbefaling – Den bedste klinik jeg har Prøvet. !

S.

Frederikke er FANTASTISK

Frederikke er FANTASTISK. Professionel og altid virkelig tilstede sammen med en. Føler mig i de bedste hænder og hun har min fulde tillid. Samtidig er pretty please den fineste klinik i hele kbh. Stor ros til både Frederikke og Cathrine. Klar anbefaling.

Katrine Nielsen

En fantastisk oase midt i København som…

Frederikke er utrolig kompetent og en meget dygtig kosmetisk sygeplejerske som med nænsomhed faglighed guider og behandler dit ansigt i samråd med dine ønsker.
Ipl/fraxel er en fantastisk oplevelse og behandling at få hos Pretty Please .

Klinikken er mega hyggelig og et sted man har lyst til at besøge så ofte man kan …

Min varmeste anbefaling til det bedste sted i København og lad sig forkæle .

Kirsten R