Filler

Markering af kindben

Kunne du tænke dig at dine kindben var mere tydelige og markerede? Så er her en fillerbehandling, der både giver ansigtet kontur, løfter og dermed virker foryngende.

Med alderen oplever vi at fedtvævet i ansigtet mister volumen og struktur, imens tyngdekraften gør at fylden fra den midterste del af ansigtet synker ned mod underansigtet. Dette medvirker tyngdefornemmelse, hulhed i kinderne og under øjnene samt en mere firkantet ansigtsform, hvor der vil være overskud af både hud og væv langs kæbelinjen. Med ikke-permanent filler er det muligt at genskabe tabt volumen, løfte og konturere ansigtet, således at bløde og ungdommelige former vender tilbage. Det er heller ikke alle der fra naturens side har veldefinerede kindben eller en feminin v-formet ansigtsform. Dette kan også korrigeres ved fillerbehandling af kindbenene.

markering-af-kindben

Selve behandlingen

En kindbensbehandling hos Pretty Please inkluderer både den øvre og nedre del af kindbenet samt den underste del af tåreranden. I nogle tilfælde vil det også være hensigtsmæssigt at behandle området under øjnene, for at få det bedste resultat. Behandlingen vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvilken behandling og hvilke teknikker, der er mest hensigtsmæssigt i forhold til netop dig og dit ansigt. Oftest vil der være tale om at markere, løfte, forbedre eller skabe volumen.

Til behandlingen anvender vi ikke-permanente filler i både en middel-blød og en kompakt konsistens for at skabe et defineret og ikke mindst naturligt udtryk. Før vi går i gang, lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet, så vi sikrer os et godt og tilfredsstillende resultat.

Filleren injiceres  med meget tynde og fine nåle i små mængder og i forskellige lag af huden. Selve behandlingen tager cirka 40 minutter.

 

 

Behandlingen er til dig, som

  • Gerne vil have mere markerede kindben
  • Ønsker at se mere frisk og yngre ud
  • Ønsker opstramning og definition af ansigtet
  • Gerne vil ændre på din ansigtsform
  • Ønsker mere v-shape

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster fra 5.000,-

Resultater af filler i kindbenene

markering-af-kindben
Kvinde-i-profil-behandlet-med-filler-foer-og-efter-behandlingen

Ved en behandling af filler i kindbenene, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.

Kvinde-faar-en-filler-konsultation-koebenhavn
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Holdbarheden på filler-behandlingen

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist og ved behandling af kindbenene holder resultatet i mellem 12 til 18 måneder.

Hvad kan du forvente af filler-behandlingen

Det behandlede område kan forekomme ømt, hævet og bulet i et par dage efter behandlingen. Effekten af behandlingen ses umiddelbart, dog vil det filleren først være fuldt integreret i vævet efter 3-4 uger, hvor det endelige resultat også ses. Dine kindben bliver bedre definerede og ansigtet vil få et løftet, friskt og yngre look. Behandlingen minimerer ligeledes nasolabiale folder og poser langs kæbelinjen.

Er det første gang, du skal behandles med filler

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Guide til filler 

Her kan du se en guide over hvor vi kan behandle med ikke-permanent filler-

LÆBER

MUNDVIGE

TINDINGER

ØREFLIPPER

KINDBEN

KÆBELINJE

NÆSE

HAGE

UNDER ØJNENE

Læs mere om alle vores behandlinger med ikke-permanent filler nedenfor.

Hvor-kan-man-få-filler

Resultater af filler i kindbenene

markering-af-kindben
Markerede-kindben-med-filler

Øvrige filler-behandlinger

Korrektion af læber

Løft af mundvig

Tindinger

Øreflipper

Markering af kæbelinje

Korrektion af næse

Korrektion af hage

Mørke rander under øjnene

kvinde-med-flot-loeft-af-ansigt-og-skarp-kaabelinje

Pretty  Lift

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please