LASER

Reduktion af rødme og karsprængninger

Er du generet af rødme i huden eller generende karsprængninger?
Diffus rødme kan opstå spontant eller være en konstant tilstand på hals, bryst og i ansigtet – og uanset ophav vil det for de fleste være både invaliderende og hæmmende.
Heldigvis er der hjælp at hente – da både rødmen og karsprængninger kan fjernes med laser.

Karsprængninger og diffus rødme kan være både genetisk samt betinget af en række miljøpåvirkninger såsom UV-bestråling, rygning, akne, overvægt, hormonelle udsving mm. Rødme kan også ses også som en følgetilstand til visse medicinske behandlinger samt til hudsygdommen rosacea. Her vil det oftest være næsen, kinderne og hagen der er hårdest ramt, og ved rosacea vil blandt andet varme, stress og sollys forværre rødmen. Hvis ansigtet, halsen og brystet primært rødmer i stressede eller følelsesmæssige situationer spontant, kan det skyldes en tilstand kaldet flushing, blushing eller emotionel rødme. Her øges blodgennemstrømningen i de overfladiske blodkar hvilket skaber både varme og rødme i huden spontant. Hos Pretty Please hjælper vi dig uanset om du kommer med karsprængninger, rosacea eller diffus rødme og tilstandene behandles med IPL-Nordlys (Intenst Pulserende Lys) i et serieforløb. Behandlingerne udføres med en bredspektret laser, der med fokuseret lys og varme i forskellige bølgelængder, reducerer forekomsten af de overfladiske blodkar, så huden fremstår mindre rød og dermed mere ensartet.

Karspraengninger-roedeme-behandling

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hudtone
  • Lider af flushing, blushing eller emotionel rødme
  • Har karsprængninger på kinderne, ved næsefløje, på næsen og/eller på hagen
  • Gerne vil have et yngre og mere friskt udseende
  • Lider af rosacea

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med IPL -laser hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om reduktion af rødme og karsprængninger med IPL laser

IPL står for Intenst Pulserende Lys og behandlingen udføres med en bredspektret laser, der med fokuseret lys og varme i forskellige bølgelængder, reducerer overfladiske solskader og røde kar, hvilket minimerer både brune og røde pigmenter i overhuden

 

Pris

Denne behandling koster 2.500,-

Kurforløb med 3 behandlinger koster 6.200,-

Mindre områder med kar aftales særskilt.

Selve behandlingen

Før behandlingen afrenses huden og påføres et tyndt lag ultralydsgel. Gelen sørger for, at laserlyset og varmen ledes korrekt ned i huden, hvor den frigives.

Laser-håndtaget føres herefter hen over huden hvor lys frigives til huden i ganske korte glimt, hvilket føles som små slag mod huden, og der vil efterfølgende opstå en umiddelbar varmefornemmelse. Behandleren vurderer om der skal behandles for både karsprængninger og diffus rødme i samme seance, eller om det er en fordel at opdele seancerne med et par ugers mellemrum. Oftest kan det hele behandles i én seance.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen fjernes gelen og huden vil være rød og varm, og i nogle tilfælde også en smule hævet med blå mærker. Du kan anvende creme og make-up umiddelbart efter behandlingen og det er et ultimativt krav, at der anvendes solbeskyttelse med høj faktor i ugerne efter behandlingen. Vi anbefaler ikke hård fysisk aktivitet i 48 timer efter behandlingen, for at undgå at blodkarrene udvider sig unødvendigt.

Det er vigtigt ikke at blive eksponeret for sol i 4 uger både før og efter behandlingen. Det endelige resultat ses efter 8 til 10 dage. I de fleste tilfælde anbefaler vi mellem 2-4 behandlingsseancer med cirka 3-4 ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

Ved en laserbehandling med IPL, råder Pretty Please til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk klinik frederikberg
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en behandling der reducerer rødme og karsprængninger

Vi anbefaler 2-3 behandlinger med ca. 3-4 ugers mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Behandlingen kan derefter gentages halvårligt. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – hele året rundt.

Hvad kan du forvente af en behandling med IPL laser

En mere ensartet og forfinet hudtone der ikke rødmer unødvendigt. En hud uden generende karsprængninger ved næse, på kinderne og hagen.

 

Er det første gang, du skal behandles med laser hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos os i klinikken, og at denne skal laves før vi må behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skin Tone med laser

cosmelan-behandling-fjernelse-af-pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Fraxel-laser

Pretty Skin Texture med FRAX laser

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Profhilo-behandling

Profhilo

Microneedling-behandling-koebenhavn

Microneedling

kemisk-peeling

Pretty Peel

Zo-Skin-Health-salg-Frederiksberg

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please