FILLER

Pretty Profile

Føler du at hamsterposerne vokser samt at din profil mangler struktur og skarphed? Eller har du en vigende hage eller måske nedadvendte mundvige der får dig til at se sur ud – helt uden at være det?  Pretty Profile er en konceptbehandling der udføres med ikke-permanent filler med fokus på harmoni, definition og opstramning af underansigtet.

Resultater med Pretty Profile

filler_copenhagen
under-ansigt-behandling-med-filler

Med alderen oplever vi at fedtvævet i ansigtet mister volumen og struktur, imens tyngdekraften gør at fylden fra den midterste del af ansigtet synker ned mod underansigtet. Dette medvirker tyngdefornemmelse, hulhed i kinderne og ekstra fylde i den nedre del af ansigtet med pres på især mundvigene og kæbelinjen. Både alder, genetik og miljø betyder noget for underansigtets udseende og ansigtet i profil. Med ikke-permanent filler er det muligt at løfte vævet samt at markere og definere selve kæbevinklen, kæbelinjen og ikke mindst området omkring munden og hagen. Hos Pretty Please tilbyder vi en konceptbehandling, som vi kalder Pretty Profile. Det er, som navnet antyder, en behandling udført med ikke-permanent filler, med fokus på underansigtet og ansigtet i profil. Her kan både feminine og maskuline træk balanceres og fremhæves.

opstamning_af_underansigt

Til behandlingen anvender vi ikke-permanent fillers i forskellige konsistenser, for at skabe et smukt og naturligt løft samt definition af underansigtet. Områder vi typisk behandler ved Pretty Profile behandlingen er kæbevinklen, kæbelinjen, hagen, mundvigene og læberne.

Før vi går igang lægger vi sammen en plan for behandlingen og forløbet vil altid være individuelt tilpasset og udgangspunktet dermed forskelligt. Frederikke og Maria vil vurdere hvad der skal til for at skabe symmetri og balance i ansigtet og Pretty Profile udføres naturligvis med stor præcision og øje for helhed og æstetik.
Produktmængden der anvendes til Pretty Profile er typisk 3ml og metode og teknik er naturligvis tilpasset dine ønsker og behov. Filleren injiceres med tynde og fine nåle i forskellige lag af huden i de forskellige områder af underansigtet. Selve behandlingen tager cirka 60 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker at reducere aldringstegn
  • Gerne vil genskabe tabt volumen i ansigtet
  • Gerne vil have en mere defineret og kontureret kæbelinje
  • Har en vigende/tilbagetrukken hage og ønsker en anden profil
  • Gerne vil have en mere opstrammet og markeret profil
  • Mangler styrke og definition af underansigtet
  • Har hamsterposer og løs hud langs kæbelinjen
  • Gerne vil have mere feminine eller maskuline træk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Mere om filler

Ikke-permanent filler er en gennemsigtig gelé, som primært består af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden og er også den primære bindevævssubstans. Hyaluronsyremolekylerne både dannes og nedbrydes naturligt i huden, og molekylerne tilfører huden fugt, elasticitet og fylde. Dannelsen af hyaluronsyre daler, i takt med at vi ældes.

Ikke-permanent filler anvendes til at genskabe volumen, reducere rynker og folder samt til at give nyt liv og mere glans til løs og ’træt’ hud.

Hos Pretty Please benytter vi os af flere forskellige fillerprodukter, der sammen skaber smukke og naturlige resultater. Vi har nøje udvalgt produkterne, der alle er FDA-godkendte og opfylder alle sikkerhedskrav og foranstaltninger. Vi holder os løbende fagligt opdaterede i forhold til både kliniske studier, injektionsteknikker samt nye produkter og behandlinger, så vi altid kan tilbyde dig de bedste behandlinger med de smukkeste resultater.

Pris

Denne behandling koster 7.000,-

Resultater med Pretty Profile

yngre-ansigt
Pretty-lift-filler-behandling-Vaernedamsvej

Ved opstramning af underansigtet med filler, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk klinik frederikberg
kosmetisk behandling holdbarhed

Hvor lang er holdbarheden på en Pretty Profile behandling

Kroppen nedbryder den ikke-permanente filler naturligt og gradvist og holdbarheden ved en Pretty Profile vil være mellem 9 og 18 måneder

Hvad kan du forvente af en Pretty Profile behandling med filler

At dit ansigt bliver naturligt og smukt defineret og kontureret samt at du ser yngre og opstrammet ud.

Er det første gang, du skal behandles med filler hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

kosmetisk-konsultation

Øvrige fillerbehandlinger

Læber

Løft af mundvige

Tindinger

Kindben

Øreflipper

Mørke rander under øjnene

Korrektion af hage

Korrektion af næse

Markering af kæbelinje

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please