BOOKING

Her kan du finde alle vores behandlinger og booke en tid.

 

Mange af os vil med alderen opleve at se mere trætte ud og med et ansigt, der savner glød og fasthed. Hos Pretty Please kan vi hjælpe med at få glød og vitalitet retur til dit ansigt med skånsomme behandlinger. Vi laver en behandlingsplan, der matcher lige netop dig og dine behov – uden at gå på kompromis med naturlighed og dit unikke look.

Kosmetisk-klinik-koebenhavn-frederiksberg

Her kan du finde alle vores behandlinger og booke en tid.
Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så book en gratis Pretty Please-konsultation. Så rådgiver klinikkens kosmetiske sygeplejersker Frederikke Würtz og Maria Starostka Haugaard dig om dine muligheder.

Ved kosmetiske behandlinger er det et lovkrav, at der finder en første konsultation sted før behandling, hvor kunden hører om de forskellige behandlingsmetoder. Ligesom flere af behandlingerne heller ikke må udføres samme dag, som konsultationen finder sted. Dette lovkrav lever Pretty Please naturligvis op til. Vi foretager kun behandlinger baseret på grundig konsultation, hvor vores kunder har fået den nødvendige information om muligheder ifm. behandlingerne. Læs mere om Styrelsen for Patientsikkerheds lovkrav via dette link:

skoenhedssnak-skoenhedsbehandling

Få en gratis og uforpligtende Pretty Please skønhedssnak

Dit ansigt er helt unikt. Hos Pretty Please sikrer vi stor faglig viden kombineret med æstetisk sans, når vi laver en behandlingsplan tilrettet dig og dine behov.

Vi er specialister i at forbedre og forfine dit ansigt ved hjælp af hudpleje, laser, peels, microneedling – og injektionsbehandlinger. Vi finder det essentielt at kombinere behandlinger for at skabe de allerbedste resultater for dig og din hud.

 

Frederikke-Wurtz-kosmetisk-sygeplejerske

Mød Frederikke Würtz

Behandlinger hos Pretty Please sikrer

  • Nyt liv til dit ansigt
  • Reduktion af karsprængninger og solskader
  • Friskere ansigtsudtryk
  • Reduktion af rynker
  • En mere ensartet hudoverflade
  • Et mere feminint/maskulint udtryk
Maria-Haugaard-Starostka-kosmetisk-sygeplejerske

Mød Maria Starostka Haugaard