PEELING

Pretty Peel

Få glød, glans og liv tilbage til din triste og trætte hud. Pretty Peel reducerer mærkbart pigmentering, fine linjer samt forstørrede porer og booster på samme tid huden med fugt,vitaminer og peptider.

Hudens tone og struktur kan ensartes og forfines med Pretty Peel og forløbet er for dig der desuden ønsker at booste huden i ansigtet, på halsen og/eller på brystet. Behandlingerne udføres med en kemisk medicinsk peeling, der med ingredienser som blandt andet salicylsyre, azelainsyre og frygtsyre eksfolierer huden i dybden og sætter skub i celleaktiviteten, så fornyet glød, opstramning og blødhed i huden opnås. Du vil mærke en forskel i huden allerede efter blot én behandling, men vi anbefaler et forløb med 3 behandlinger foretaget med 2 ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat. Alle hudtyper kan behandles med Pretty Peel.

Selve behandlingen

Før behandlingen afrenses og affedtes huden og påføres derefter et tyndt lag kemisk peeling. De peelende ingredienser opløser bindingerne mellem de døde hudceller og eksfolierer huden og porerne i dybden. Det er normalt at opleve en prikkende, sviende og varm fornemmelse i huden imens ingredienserne arbejder. Peelingen neutraliseres selv i huden og efter et par minutter tilføres en kombination af vitaminer, peptider samt plejende og fugtende ingredienser der øjeblikkeligt stimulerer, regenererer og booster huden, så den føles mærkbart opstrammet, blødere og revitaliseret. Behandlingen afsluttes med en afkølende og beroligende maske samt individuelt tilpasset medicinsk hudpleje.

kemisk-peeling

Efter behandlingen

Et par dage efter behandlingen vil huden føles stram og tør og i nogle tilfælde vil der komme en smule afskalning omkring næse og mund. Du kan anvende creme og make-up umiddelbart efter behandlingen og det er et ultimativt krav, at der anvendes solbeskyttelse med høj faktor i ugerne efter behandlingen.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hudtone
  • Har fine linjer og tørhedsrynker i huden
  • Har overfladiske solskader, som du ønsker at minimere
  • Gerne vil have hud der stråler med mere liv, glød og vitalitet

Mere om en kemisk-peeling

En kemisk peeling er en behandling af huden med en kemisk medicinsk kombination af ingredienser som opløser dele af huden og stimulerer denne til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i huden.

Kemisk peelinger anvendes til at forbedre hudens kvalitet, til opstramning samt til at fjerne ujævnheder og overfladisk pigment. Hos Pretty Please anvender vi medicinske peelinger med kun de bedste aktive ingredienser, så din hud kommer til at stråle.

Pris

Denne behandling koster 1.200,-

Kurforløb på 3 behandlinger koster 3.000,-

 

 

Ved en kemisk-peeling, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed.  

kosmetisk klinik frederikberg

Resultat med en Pretty Peel

Kemisk-peeling-resultat
Peeling-ansigtsbehandling
frax-laser-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på et Pretty Peel forløb

Vi anbefaler 3 behandlinger med ca. 2 ugers mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Behandlingen kan derefter gentages 2 gange årligt eller ved behov. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – desuden at huden både beskyttes og stimuleres med brug af korrekt hudpleje, som vi naturligvis vejleder i.

Hvad kan du forvente af en kemisk peeling

En mere ensartet og forfinet hudtone og tekstur samt en hud med mere glød og glans.

 

Er det første gang, du skal behandles hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en konsultation hos os i klinikken, og at denne skal laves før vi kan behandle dig.

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation

Resultat med en Pretty Peel

Smilende-kvinder-der-har-faaet-en-kosmetisk-peeling
kemisk-peeling-frederiksberg

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skintone med laser

Karspraengninger-roedeme-behandling

Rødme og karsprængninger

cosmelan-bhenadling-fjernelse-af-pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Skinbooster-behandling

Skinbooster

Profhilo-behandling

Profhilo

Kvinde-er-glad-efter-behandling-med-microneedling

Microneedling

kemisk-peeling

Pretty Peel

Zo-Skin-Health-salg-Frederiksberg

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please