Rynkereduktion

Næserynker / Bunny lines

Er du generet af linjer på og omkring næsen, når den rynkes – såkaldte bunny lines – kan problemet let løses ved behandling med et muskelafslappende middel.
Rynkerne på næsen opstår ved, at musklerne mellem brynene og på selve næsen, efter gentagne sammentrækninger, har skabt permanente linjer i huden. For nogle er rynker på næsen en del af deres charme, imens de hos andre kan virke generende. Rynkerne kan hos nogle blive forstærket ved behandling af bekymringsrynken, hvor musklerne på næsen kan kompensere for den manglende bevægelse imellem brynene.
Naeserynker-behandling

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres et muskelafslappende enzymkompleks i små papler under huden og i musklerne på hver side af næseryggen. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal, og huden dermed få fred og glattes ud over tid. Hvis musklerne er kraftige og linjerne meget dybe, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af bekymringsrynken. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Har generende rynker på selve næseryggen eller omkring næsen
  • Føler, at du ser rynket ud i området når du smiler
  • Altid misser med øjnene ved sol – eller skærmlys
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud
  • Gerne vil have et mere mildt og imødekommende ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med det muskelafslappende enzymkompleks hos Pretty Please er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om det muskelafslappende enzymkompleks

Det aktive enzymkomplex, har siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. enzymkomplekset virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved en behandling af næserynker/bunny linesråder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med enzymkomplekset også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

Holdbarheden på behandlingen

Kroppen nedbryder enzymkomplekset gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af behandlingen

Et mere mildt og friskt ansigtsudtryk.

Er det første gang, du skal behandles med et muskelafslappende middel hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før, vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@klinik.prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Jesper Skovlund

Øvrige rynkereducerende behandlinger

Panderynker

Smilerynker

Tandkødssmil

Brynløft

Mundvige

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Halsmusklen

Shaping af kæbemusklen

Lip flip

Bekymringsrynke-vredesrynke

Bekymringsrynke

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please