Kosmetisk sygeplejerske 

Stine Alva Olsen Hirtsgaard

Stine_Alva_Olsen_Hirtsgaard

De naturlige resultater er lige i Stine’s ånd, hvad angår kosmetiske behandlinger. Det bedste resultat vurderer hun, er når kunden går fra klinikken og ligner en friskere version af sig selv, uden at det er tydeligt,  at man har fået lavet en masse.

Stine er især interesseret i hudforbedrende behandlinger med laser og medicinsk hudpleje – da hun mener du kan komme rigtig langt bare ved at have en sund og ensartet hudtone samt en jævn hudstruktur. Så kan man altid trylle lidt med injektionsbehandlinger for at opnå et komplet resultat.

Stine flyttede fra Norge til Danmark i 2016 for at læse til sygeplejerske på Københavns Professionshøjskole. Hun fandt dog tidligt i uddannelsen ud af, at det var indenfor den kosmetiske branche, at hendes interesse lå, og at hun her kunne gøre en forskel med æstetik og arbejdet med mennesker.

Stine møder altid sine kunder med et stort smil, og du kan godt regne med, at hun er ekstra smilende de dage, hvor det ikke regner, da jeg kommer fra en by, hvor det regner omkring 300 dage om året. Hun holder også meget af en hyggelig og hjemlig stemning, som også er den stemning, vi forsøger at holde klinikken i.

Stine er æstetiker uden lige. Vi ser derfor frem til, at Stine både skal være vores nye kosmetiske sygeplejerske samt have ansvaret for vores udtryk udadtil på sociale medier og andet kreativt materiale.

Kontakt Stine Alva på Stinealva@prettyplease.dk

* Det vil ikke være muligt at booke behandlinger hos Stine i efteråret 2022.
Stine_Alva_Olsen_Hirtsgaard